Soita 044 972 0552
tai 040 864 4333

Yritysinfo

Nuori yritys, vahva kokemus

Yhtiön toimialaan kuuluvat lukituspaveluiden lisäksi nosto-ovet, liukuportit, työvaatteet sekä suunnittelupalvelut yrityksille ja yksityishenkilöille. Yhtiö on perustettu vuonna 2013, mutta taustalla on vahva kokemus rakennusalalta ja lukituspalveluista.

”Yrityksemme osaamisen perustana on toimiminen 35 vuotta valtuutettuna Abloy-lukkoliikkeenä sekä 15 vuoden asennustyökokemus Crawford-nosto- ja pikarullaovista. Toimialaamme kuuluvatkin tuotteiden lisäksi asennukset ja huollot. 

Yrittäjäpariskunta Pekka Törmänen ja Sari Mielonen haluavat palvella asiakkaitaan joustavasti ja yksilöllisesti, Pekka vastaa asennus- ja huoltotöistä, joissa hänellä on apunaan Oskari Naumanen. Sari puolestaan vastaa myymälästä, laskutuksesta ja tilauksista. 

Paikallinen, joustava, kustannustehokas

Toimitusalueemme on Kuusamo, Taivalkoski, Posio ja Kemijärvi.

Yrityksen toimintaperiaatteita ovatkin paikallisuus, joustavuus ja kustannustehokkuus. Tavoitteena ovat aina täydenpalvelun toimitukset mittavan yhteistyöverkoston kautta. Yrityksen asiakkaita ovat rakentajayhteisöt, lähikunnat, teollisuus, rakennusliikkeet sekä yksityiset asiakkaat.

Uudet myymälätilat 

Kesällä 2015 yritys siirsi myymälänsä Werstaalle osoitteeseen Nuottatie 1. Myymälä sijaitsee hyvällä paikalla Kuusamon keskustan tuntumassa, marketeista noin 300mm. Myymälässä on mm. lukitustuotteet ja avainpalvelut, autotallinovien lamellimallit, työvaatteet, -kenägät ja -koneiden lisäksi muut työturvallisuustuotteet.

Kestävä kehitys ja kierrätys huomioiden

Kierrätämme myymälämme kautta myös toimivia ja huollettuja sähkötyökaluja ja lukitustuotteita sekä autotallien ovia yms…

Yhteystiedot

Pekka Törmänen
044 972 0552
Sari Mielonen
040 864 4333
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aukioloajat

ma-pe klo 8-17
Muina aikoina sopimuksesta

© Koillismaan ovi- ja turvallisuuspalvelu Oy | Sivuston toteutus Davas