Skip to main content

Palvelut

ASENNUS- JA HUOLTOPALVELUT

Ammattitaitoiset lukkosepät hoitavat asennukset ja korjaukset nopeasti ja laadukkailla tuotteilla. Asennus- ja hultopalvelut kattaa mekaaniset ja sähköiset lukitusjärjestelmät. Asennamme ja huollamme kaikkia tuotteita mitä myymme.

SARJOITUKSET JA LUKITUSSUUNNITTELU

Tärkeä osa lukituksen turvallisuutta on kiinnittää huomiota oikeisiin tuotevalintoihin, jotta saavutetaan luotettava ja turvallinen oviympäristö, sujuva ja tarkoituksenmukainen avainten reititys ja avainten määrä sekä hätäpoistumisteiden esteettömyys

Kamera- JA HÄLYTINJÄRJESTELMÄT

Kameravalvonta ei ainoastaan suojele taloyhtiön sisätiloja tai piha-alueita, vaan myös niiden käyttäjiä, rajoittamalla asiatonta oleskelua ja sen aiheuttamaa rauhattomuutta taloyhtiön ympäristössä. Oikein suunniteltu ja toteutettu kameravalvonta lisää taloyhtiön kokonaisvaltaista turvallisuutta ja luo asukkailleen turvallisuuden tunnetta.

TURVAKARTOITUKSET

Teemme kohdekohtaiset riskikartoitukset turvallisuustekniikan osalta. Tarkistamme estettömyys, murto-, rokos-, poistumistie suunnitelmat, esittelemme kohteeseen sopivimmat vaihtoehdot, toteutamme asennukset, koulutamme käyttäjät ja ylläpidämme ja huollamme järjestelmää määrävälein. Suunnitelmat voidaan liittää kiinteistön kuntoarviosuunnitelmiin ja näin arvioida tulevien vuosinen korjaustarpeet.

OVI- JA PORTTIAUTOMATIIKKA

Yrityksellämme on laaja valikoima erilaisia ratkaisuja haasteelliseen oviympäristöön, tarjolla on kääntö-, liuku-, balanssi- sekä pyöröovikoneistoja. Oviautomatiikka voidaan asentaa myös jo olemassaoleviin oviin. Palo-ovien automatiikka mahdollistaa esteettömän päivittäisen henkilöliikenteen, mutta sulkevat osastoivat ovet luotettavasti ja nopeasti tulipalon sattuessa.

AVAINPALVELUT

Meiltä kaikki avaimet:
* Abloy -avaimet
* Assa -avaimet
* Kaba -lisäavaimet
* Varmuuslukon avaimet
* Auton avaimet

OVIASENNUKSET

Toimitamme ja asennamme laadukkaat metalli- ja puuovet lukituksineen ja pielilistoineen. Kauttamme myös turva-ovet ks. www.kaso.fi Meillä on myös pitkä kokemus autotalli- ja teollisuuden nosto-ovista. Pyydä ilmainen suunnittelu ja mittakäynti..

Valtuutukset